Jump to content
×
×
  • Create New...
  • 0

Problème avec émulateurs 2.5x


zashr
 Share

Question

Bonjour, actuellement je cherche à créer mon petit serveur pour jouer avec mes potes,

j'ai une erreur qui revient systématiquement :

 

[}](1) Crash Exception : Unable to find the requested .Net Framework Data Provider. It may not be installed. Source: System.Data -> System.Data.Common.DbProviderFactory GetFactory(System.String) Stack Trace: at System.Data.Common.DbProviderFactories.GetFactory(String providerInvariantName) at Stump.ORM.Database.CommonConstruct() in C:\Users\Administrator\Desktop\Nonobstant 2.51\Core\Stump.ORM\PetaPoco.cs:line 201 at Stump.ORM.Database..ctor(String connectionString, String providerName) in C:\Users\Administrator\Desktop\Nonobstant 2.51\Core\Stump.ORM\PetaPoco.cs:line 147 at Stump.ORM.DatabaseAccessor.OpenConnection() in C:\Users\Administrator\Desktop\Nonobstant 2.51\Core\Stump.ORM\DatabaseAccessor.cs:line 134 at Stump.Server.AuthServer.AuthServer.Initialize() in C:\Users\Administrator\Desktop\Nonobstant 2.51\server\Stump.Server.AuthServer\AuthServer.cs:line 109 [}](1) Crash Exception : Object reference not set to an instance of an object. Source: Stump.ORM -> Void CloseConnection() Stack Trace: at Stump.ORM.DatabaseAccessor.CloseConnection() in C:\Users\Administrator\Desktop\Nonobstant 2.51\Core\Stump.ORM\DatabaseAccessor.cs:line 145 at Stump.Server.AuthServer.AuthServer.OnShutdown() in C:\Users\Administrator\Desktop\Nonobstant 2.51\server\Stump.Server.AuthServer\AuthServer.cs:line 185 at Stump.Server.BaseServer.ServerBase.Shutdown() in C:\Users\kevin\Desktop\Server 2.51\server\Stump.Server.BaseServer\ServerBase.cs:line 534 at Stump.Server.AuthServer.AuthServer.Initialize() in C:\Users\Administrator\Desktop\Nonobstant 2.51\server\Stump.Server.AuthServer\AuthServer.cs:line 146 at Stump.GUI.AuthConsole.Program.Main(String[] args) in C:\Users\Administrator\Desktop\Nonobstant 2.51\GUI\Stump.GUI.AuthConsole\Program.cs:line

toutes les dépendances sont installé

Les DB sont créé etc.

  • Funky Emulation 1
Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It could be many things, I need more information to help you better.
Maybe your project is using the wrong version of net framework, for the Stump emulator it is best to use 4.6.2.
add me to Discord if u can't solve it incar#3116

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Il y a 17 heures, abusivo05 a dit :

It could be many things, I need more information to help you better.
Maybe your project is using the wrong version of net framework, for the Stump emulator it is best to use 4.6.2.
add me to Discord if u can't solve it incar#3116

I solved the problem, thanks anyways!

  • J'aime 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share



Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.